Zařízení & příslušenství
Vepřová panenka s višňovou omáčkou
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 30min.
4 porce
Suroviny
Višňová omáčka
-
120 gramů červeného vína
-
30 gramů vody
-
100 gramů višňového džemu
-
2 - 3 špetky soli
-
2 - 3 špetky pepře, černého, mletého
-
1 polévková lžíce sušené majoránky1 - 2 snítky čerstvé majoránky omyté a osušené
-
15 gramů másla
-
15 gramů hladké mouky
Vepřová panenka
-
1500 gramů vody
-
400 gramů vepřové panenky medailonky (každý cca 100 gramů, výška 2.5 cm)
-
2 - 3 polévkové lžíce extra panenského olivového oleje
-
2 - 3 špetky soli
-
2 - 3 špetky černého pepře, čerstvě umletého
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
18.8 g
Kalorie
1742 kJ /
415.8 kcal
Tuk
27.9 g
Vláknina
0.3 g
Sacharidy
22.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Itálie na talíři
76 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Alpský sýrový toast
25min.
Hovězí tatarák s kapary, červenou cibulí, sušenými rajčaty a aioli
1hod. 25min.
Tatarský biftek
5min.
Čekanka s mletým masem, rýží a rajčatovou omáčkou
1hod.
Hovězí steaky přelité smetanovou omáčkou se zeleným pepřem
35min.
Kuřecí supreme s medem, limetkou a mangovým chutney
1hod. 15min.
Kuře připravené v balíčku s bazalkovým pestem
1hod.
Telecí maso v omáčce s barevným pepřem
30min.
Vepřová panenka s omáčkou z červeného vína
45min.
Penne se slávkami
1hod. 5min.
Steaková omáčka
25min.
Marinované krevety
1hod. 10min.